HOME    OOGMETINGEN    GEHOORMETINGEN    MERKEN    CONTACT


Over HearConsult
HearConsult is ontstaan vanuit de passie om mensen te helpen. Mensen helpen om weer goed te functioneren ondanks een slecht gehoor.
Omdat we uw gehoor belangrijk vinden zoeken we samen naar 'de beste oplossing'. Binnen het zorgstelsel is door bezuinigingen ‘de beste oplossing' helaas niet meer te leveren. Omdat HearConsult volledig onafhankelijk is kunnen we een keuze maken uit de beste hoortoestellen die beschikbaar zijn. De nieuwste ontwikkelingen zult u dan ook vaak bij HearConsult het eerste zien!

Door goede contacten met leveranciers kan HearConsult u altijd toestellen laten beleven in uw eigen omgeving. We hebben Demo-toestellen op voorraad om u te laten horen wat er allemaal mogelijk is met de nieuwste toestellen. We nemen altijd ruim de tijd om de beste oplossing voor u te kunnen adviseren.

Via een netwerk van opticiens in de regio zijn we altijd bij u in de buurt. Op verzoek komen we ook bij u thuis of op zaak.

Over Koen Vernooij
Al weer sinds 1996 is Koen Vernooij werkzaam in de hoorbranche. Begonnen als leerling bij een grote keten en al vrij snel als gediplomeerd audicien bij een zelfstandige audicien. In 2003 een succesvol eigen bedrijf begonnen dat uit gegroeid is tot een kleine keten met meerdere vestigingen in het midden van het land.

Om het vak inhoudelijk een nieuwe boost te geven is HearConsult opgericht. Via een netwerk van zelfstandige, gepassioneerde opticiens hoortoestellen leveren aan mensen die het maximale uit hun leven willen halen. Met de meest geavanceerde toestellen uitdagende luisteromgevingen te lijf gaan. Met de mens als uitgangspunt!

Met de start van HearConsult is het weer mogelijk om service en kwaliteit te leveren. Misschien niet als de goedkoopste, maar wel als de beste!


Maak nu een afspraak voor een oormeting met onze audicien. Hij is iedere dinsdag van 10:00 tot 12:30 en donderdag van 13:00 tot 17:00 aanwezig. Bel ons gerust op 030 - 656 70 60 of vul het contactformulier in.
 
Privacyverklaring